Προσφορά Avene Serenage Serum Αναζωογονητικός Ορός Μεγαλύτερη προβολή

Avene Serenage Serum Αναζωογονητικός Ορός

AVEN1958

Νέο

Ο αναζωογονητικός Ορός Serenage Serum της Avene προσφέρει στο δέρμα μια κούρα νεότητας. Πλούσιος σε Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος (H.A.F.), προσφέρει πυκνότητα στους ιστούς στήριξης του δέρματος. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 4 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


34,80 €

-25%

Από

46,40 €

Άλλες πληροφορίες

Ο αναζωογονητικός Ορός Serenage Serum της Avene προσφέρει στο δέρμα μια κούρα νεότητας. Πλούσιος σε Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος (H.A.F.), προσφέρει πυκνότητα στους ιστούς στήριξης του δέρματος. Θρέφει το δέρμα σε συνεχή βάση επιταχύνοντας τη σύνθεση των λιπιδίων χάρη στη Γλυκολεόλη. Το συμπύκνωμα δραστικών συστατικών που περιέχει βοηθά επίσης στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων της Κρέμας ημέρας ή της Κρέμας νύχτας για θρέψη και πυκνότητα Sérénage. Ο αναζωογονητικός Ορός για θρέψη και πυκνότητα Sérénage ενδείκνυται ειδικά για το ώριμο δέρμα. Χωρίς paraben. Ώριμο Δέρμα.

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε τον αναζωογονητικό Ορό για θρέψη και πυκνότητα Sérénage πριν την Κρέμα ημέρας ή την Κρέμα νύχτας για να ενισχύσετε τα αποτελέσματά τους.

Σχετικά Άρθρα

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: