Προσφορά Nature's Bounty 5-Htp 100mg 60 caps Μεγαλύτερη προβολή

Nature's Bounty 5-Htp 50mg με Νιασίνη & Vit. B6 60caps

NABO102

Νέο

Το 5-Htp της Nature’s Bounty είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυσικό 5-HTP (5-Υδροξυ-Τρυπτοφάνη) από εκχύλισμα φασολιού Griffonia simplicifolia, Βαλεριάνα, Μαγνήσιο και Βιταμίνες συμπλέγματος Β.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 3 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,30 €.


21,56 €

-20%

Από

26,95 €

Άλλες πληροφορίες

Το 5-Htp της Nature’s Bounty είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυσικό 5-HTP (5-Υδροξυ-Τρυπτοφάνη) από εκχύλισμα φασολιού Griffonia simplicifolia, Βαλεριάνα, Μαγνήσιο και Βιταμίνες συμπλέγματος Β. Είναι ένα αμινοξύ το οποίο αποτελεί την άμεση πρόδρομη ουσία της σεροτονίνης και προάγει την παραγωγή της. Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από το στρες, την ανησυχία, ακόμη και σε περιπτώσεις αϋπνίας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης και την αύξηση της συγκέντρωσης. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις βουλιμικής παχυσαρκίας, καθώς συντελεί στην επίτευξη αίσθησης κορεσμού. Η βιταμίνη Β6 και η νιασίνη που περιέχονται στο συμπλήρωμα διατροφής συμβάλλουν  στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και των ψυχολογικών λειτουργιών.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνεται 1 κάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση με το γεύμα.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: