Προσφορά Nature’s Bounty Σύμπλεγμα Βιταμινών Β 100tabs Μεγαλύτερη προβολή

Nature’s Bounty Σύμπλεγμα Βιταμινών Β 100tabs

NABO123

Νέο

Η Vitamin B-50 Complex της Nature’s Bounty, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή που αποδεσμεύεται σταδιακά στον οργανισμό, επιτρέποντας την κυκλοφορία των βιταμινών για περισσότερες ώρες στο σώμα, βελτιστοποιώντας την χρησιμοποίηση τους από τα διάφορα συστήματα του οργανισμού. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 1 πόντος που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.


11,96 €

-20%

Από

14,95 €

Άλλες πληροφορίες

Η Vitamin B-50 Complex της Nature’s Bounty, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή που αποδεσμεύεται σταδιακά στον οργανισμό, επιτρέποντας την κυκλοφορία των βιταμινών για περισσότερες ώρες στο σώμα, βελτιστοποιώντας την χρησιμοποίηση τους από τα διάφορα συστήματα του οργανισμού. Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, ειδικά δε για ηλικιωμένους ή χορτοφάγους που παρουσιάζουν μειωμένη πρόσληψη ή απορρόφηση των βιταμινών από τη διατροφή. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος B συμβάλλουν στην αιμοποίηση, στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, στην καλύτερη αξιοποίηση της ενέργειας και των βιταμινών που λαμβάνονται από τη διατροφή και στη μείωση της αίσθησης κόπωσης. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι ακόμη σημαντικές για την τόνωση  του νευρικού συστήματος και βοηθάνε στην ανακούφιση από ημικρανίες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την υγεία του δέρματος. Επιπλέον, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς, καθώς το φυλικό οξύ που περιέχει βοήθα στον μεταβολισμό της ομοκυστείνης.  Τέλος είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι συμβάλλουν ενεργά στην αιμοποίηση και είναι χρήσιμες σε περιπτώσεις αναιμίας και χαμηλού αιματοκρίτη.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: