Προσφορά Nature’s Bounty Vitamin D-3 1000IU 100 tabs Μεγαλύτερη προβολή

Nature’s Bounty Vitamin D-3 1000IU 100 tabs

NABO7684

Νέο

Η Vitamin D-3 της Nature’s Bounty, παρασκευάζεται στον οργανισμό μας με την έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο. Υπάρχουν ωστόσο πολλοί παράγοντες που μπλοκάρουν την πρόσληψη της βιταμίνης, όπως η μη έκθεση σε ανοιχτούς χώρους με ηλιοφάνεια, αλλά και η έλλειψη ηλιοφάνειας τους χειμερινούς μήνες. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 1 πόντος που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.


11,16 €

-20%

Από

13,95 €

Άλλες πληροφορίες

Η Vitamin D-3 της Nature’s Bounty, παρασκευάζεται στον οργανισμό μας με την έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο. Υπάρχουν ωστόσο πολλοί παράγοντες που μπλοκάρουν την πρόσληψη της βιταμίνης, όπως η μη έκθεση σε ανοιχτούς χώρους με ηλιοφάνεια, αλλά και η έλλειψη ηλιοφάνειας τους χειμερινούς μήνες. Το συμπλήρωμα προορίζεται για ενήλικες, άντρες και γυναίκες με ιδιαίτερη έμφαση σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, αθλούμενους αλλά και άτομα τρίτης ηλικίας. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες σε όλες τις ομάδες πληθυσμού εξαιτίας της χαμηλής πρόσληψης βιταμίνης D μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας. Συνοπτικά, η βιταμίνη D συμβάλλει στην ομαλή απορρόφηση του φωσφόρου και του ασβεστίου και στην διατήρηση ομαλών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, ενώ προάγει την υγεία των  οστών, των μυών, και των δοντιών. Επίσης πολλές πρόσφατες κλινικές μελέτες τεκμηριώνουν την δράση της βιταμίνης ως προς την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος .

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: