Προσφορά Vichy Neovadiol Phytosculpt για το Λαιμό και το Περίγραμμα του Προσώπου Μεγαλύτερη προβολή

Vichy Neovadiol Phytosculpt για το Λαιμό και το Περίγραμμα του Προσώπου

VICH2746

Νέο

Vichy Neovadiol Phytosculpt, κρέμα ημέρας για το λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου. Στην εμμηνόπαυση, η πυκνότητα της επιδερμίδας αρχίζει να μειώνεται σημαντικά, και η ζώνη προσώπου-λαιμού είναι αυτή που πλήττεται περισσότερο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 27 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 27 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,27 €.


27,00 €

-25%

Από

36,00 €

Άλλες πληροφορίες

Vichy Neovadiol Phytosculpt, κρέμα ημέρας για το λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου. Στην εμμηνόπαυση, η πυκνότητα της επιδερμίδας αρχίζει να μειώνεται σημαντικά, και η ζώνη προσώπου-λαιμού είναι αυτή που πλήττεται περισσότερο. Η παπυροειδής επιδερμίδα και η απώλεια σφριγηλότητας προκαλούν πτώση του κάτω τμήματος του προσώπου και χαλάρωση του λαιμού. Καινοτομία από την Vichy, Neovadiol Phytosculpt, η πρώτη κρέμα επανασμίλευσης και σύσφιξης για τις στοχευμένες ζώνες του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου. Αυξάνει την τονικότητα και την πυκνότητα της επιδερμίδας. Αναδιαμορφώνεο και ανορθώνει το πρόσωπο. Συσφίγγει και βελτιώνει την ακρίβεια του περιγράμματος. Μακροπρόθεσμα προσφέρει 33% μείωση πτώσης κάτω τμήματος προσώπου, 25% μείωση χαλάρωσης, 41% βελτίωση υφής επιδερμίδας. Με φυτοστερόλη και σύμπλοκοαναπλήρωσης. Υποαλλεργικό προϊόν. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο.

ΧΡΗΣΗ: Θερμάνετε την κρέμα με τα χέρια σας και εφαρμόστε σε λαιμό και περίγραμμα προσώπου. - Για σύσφιξη, εφαρμόστε τη κρέμα με το δεξί σας χέρι στην αριστερή πλευρά του λαιμού, κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ, από το κέντρο του λαιμού προς το πηγούνι. Επαναλάβετε την ίδια κίνηση στην άλλη πλευρά. Για τονικότητα, με τα δύο χέρια, κάντε ελαφρά τσιμπήματα στην επιδερμίδα, από το κέντρο του πηγουνιού προς τα επάνω. Για αναδιαμόρφωση, και με τα δύο χέρια, κάντε κινήσεις λείανσης κάτω από το πηγούνι και κατά μήκος της περιοχής κάτω από το σαγόνι, πιέζοντας σταθερά την επιδερμίδα από το κέντρο προς τα έξω. Ολοκληρώστε την εφαρμογή ασκώντας πίεση στην βάση του πηγουνιού και με κίνηση προς τα επάνω για 5 δευτερόλεπτα.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: