Προσφορά Power Health Mens-X Complex Μεγαλύτερη προβολή

Power Health Mens-X Complex

POHE1111

Νέο

Το Mens-X complex της Power Health είναι μία μοναδική, πρωτοποριακή σύνθεση για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας αλλά και την βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων με φυσικό τρόπο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 26 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 26 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,26 €.


26,00 €

-20%

Από

32,50 €

Άλλες πληροφορίες

Το Mens-X complex της Power Health είναι μία μοναδική, πρωτοποριακή σύνθεση για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας αλλά και την βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων με φυσικό τρόπο. Η στύση είναι μία πολύπλοκη διαδικασία κατά την οποία απαιτείται να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες σωματικές λειτουργίες για την επίτευξή της. Η λήψη ουσιών που φέρονται ‘’βίαια’’ στον οργανισμό μεταφέροντας γρήγορα και μεγάλες ποσότητες αίματος στο πέος μπορούν παράλληλα να φέρουν και πολλές παρενέργειες, συχνά εξαιρετικά επικίνδυνες. Εδώ έγκειται η διαφορά του Mens-X, το οποίο αποτελεί μία φυσική αγωγή που στην ουσία προετοιμάζει τον οργανισμό ώστε να είναι πάντα σε ‘’καλή φυσική κατάσταση’’ με αποτέλεσμα να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπου και όποτε χρειαστεί επιτυγχάνοντας μία επιτυχημένη σε ποιότητα και διάρκεια στύση. Ακολουθώντας την αγωγή Mens-Χ complex θα ανεβάσεις την ερωτική σου ζωή χωρίς επι… πτώσεις και φυσικά θα έχεις βελτίωση της στυτικής λειτουργίας, αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας, βελτίωση της ερωτικής ζωής και μεγαλύτερη ικανοποίηση.

ΧΡΗΣΗ: Λαμβάνετε 2 δισκία την ημέρα, είτε και τα δύο μαζί σε ένα ποτήρι, είτε δύο ξεχωριστά στη διάρκεια της ημέρας, κατά προτίμηση με γεμάτο στομάχι. Η συσκευασία περιέχει 32 δισκία. Με την καθημερινή λήψη, τα αποτελέσματα παρουσιάζονται, ανάλογα και με τη σοβαρότητα του προβλήματος, από την πρώτη εβδομάδα. Προκειμένου να διατηρηθούν τα θετικά αποτελέσματα, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ασφάλεια του προϊόντος έγκειται στη σταδιακή βελτίωση της ροής του αίματος στα αγγεία. Συνεπώς, δεν έχουν παρουσιαστεί παρενέργειες και δεν υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός για το χρόνο λήψης του. Ασθενείς με προβλήματα στα νεφρά ή και στο ήπαρ, θα πρέπει να συμβουλευτούν τον ιατρό τους πριν τη λήψη. Σε περιπτώσεις σακχαρώδους διαβήτη, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η περιεκτικότητα του σκευάσματος σε υδατάνθρακες. Γενικά, τα συστατικά του δεν επηρεάζουν την απορρόφηση και τη δράση φαρμακευτικών ουσιών. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση λήψης φαρμάκων συνιστάται ιατρική συμβουλή. Σε περιπτώσεις παράλληλης λήψης του Mens - X complex με φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να παρουσιαστεί θετική αλληλεπίδραση. Στις περιπτώσεις αυτές καλό είναι να χρησιμοποιείται έπειτα από ιατρική συμβουλή. Η L - αργινίνη μπορεί να μειώσει ελαφρά την αρτηριακή πίεση, συμβάλλοντας στην ευκολότερη κυκλοφορία του αίματος, με ευεργετικά για τον οργανισμό αποτελέσματα. Σε περίπτωση καρδιαγγειακών νοσημάτων, καλό είναι να λαμβάνεται σε συνεργασία με τον θεράποντα γιατρό.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: