Προσφορά Superfoods Μασώμενες Βιταμίνες Kids 60 tabs Μεγαλύτερη προβολή

Superfoods Μασώμενες Βιταμίνες Kids 60 tabs

SUPE1823

Νέο

Οι Μασώμενες Βιταμίνες Kids της Superfoods, είναι πλούσιες σε βιταμίνες Α, D και C. H βιταμίνη C, είναι από τις βασικότερες βιταμίνες που θα πρέπει να λάβει ένα παιδί καθώς ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την παραγωγή κολλαγόνου, για την καλύτερη κατάσταση των ούλων, των οστών και του δέρματος. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 1 πόντος που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.


11,93 €

-25%

Από

15,90 €

Άλλες πληροφορίες

Οι Μασώμενες Βιταμίνες Kids της Superfoods, είναι πλούσιες σε βιταμίνες Α, D και C. H βιταμίνη C, είναι από τις βασικότερες βιταμίνες που θα πρέπει να λάβει ένα παιδί καθώς ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την παραγωγή κολλαγόνου, για την καλύτερη κατάσταση των ούλων, των οστών και του δέρματος. Συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας, ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Ταυτόχρονα, υπάρχει η βιταμίνη Α που οδηγεί στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, ενώ μαζί με τη C βοηθούν στην ενίσχυση της απορρόφησης συστατικών, όπως ο σίδηρος, ενώ συμβάλλει και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Τέλος, η συμβολή της βιταμίνης D, είναι εξίσου σημαντική καθώς μπορεί να ενισχύσει την απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσιολογική κατάσταση των οστών και των μυών.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 με 2 ταμπλέτες με το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες ιατρού ή φαρμακοποιού.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: