Προσφορά Health Aid Colestroforte 60 tabs - για Χαμηλή Χοληστερίνη & Τριγλυκερίδια Μεγαλύτερη προβολή

Health Aid Colestroforte 60 tabs - για Χαμηλή Χοληστερίνη & Τριγλυκερίδια

HEAL038

Νέο

Το Colestroforte της HealthAid είναι μια ειδική και ιδιαίτερα αποτελεσματική σύνθεση από Βιταμίνες, Μέταλλα, Αμινοξέα και διατροφικά συστατικά, που βοηθά στην εξισορρόπηση της χοληστερίνης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 4 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


33,30 €

-25%

Από

44,40 €

Άλλες πληροφορίες

Το Colestroforte της HealthAid είναι μια ειδική και ιδιαίτερα αποτελεσματική σύνθεση από Βιταμίνες, Μέταλλα, Αμινοξέα και διατροφικά συστατικά, που βοηθά στην εξισορρόπηση της χοληστερίνης. Δρα διατηρώντας τη “κακή” χοληστερίνη (LDL) σε χαμηλά επίπεδα, ενώ βοηθά να κυκλοφορεί περισσότερο η “καλή” (LDL) στον οργανισμό. Επίσης συντελεί στην εξισορρόπηση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα. Περιέχει: Inositol-hexanicotinate, που δρα  στη μείωση των τριγλυκεριδίων και της χοληστερίνης. Το Panthelthine βοηθά στον έλεγχο της ολική χοληστερίνης, της LDL, την άνοδο της καλής χωρίς τις παρενέργειες των συνθετικών φαρμάκων. Οι Ισοφλαβόνες σόγιας ελαττώνουν την απορρόφηση και την άνοδο της κακής χοληστερίνης. Τέλος περιέχει Κόκκινη Μαγιά, ένα παραδοσιακό κινέζικο φάρμακο για την καρδιά, τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 2 ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό. Μπορεί να ληφθεί παράλληλα με αγωγή για την μείωση της χοληστερίνης.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: