Προσφορά CeraVe Eye Repair Cream Κρέμα Ματιών Μεγαλύτερη προβολή

CeraVe Eye Repair Cream Κρέμα Ματιών

CERA1978

Νέο

CeraVe Eye Repair Cream, Κρέμα Ματιών για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες, συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 1 πόντος που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.


10,40 €

-20%

Από

13,00 €

Άλλες πληροφορίες

CeraVe Eye Repair Cream, Κρέμα Ματιών για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες, συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Aπορροφητική, μη λιπαρή κρέμα, εμπλουτισμένη με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σακουλών, για δέρμα πιο λείο και πιο φωτεινό. Σύνθεση χωρίς άρωμα, κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα. Περιέχει τα απαραίτητα ceramides για να βοηθήσει στην αποκατάσταση και τη διατήρηση του φυσικού επιδερμιδικού φραγμού. Με θαλάσσια βοτανικά εκχυλίσματα, που βοηθά στη μείωση μαύρων κύκλων και του πρηξίματος. Αναγνωρισμένο ως ασφαλές για χρήση γύρω από την περιοχή των ματιών. Βοηθά στη φυσική διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: