Προσφορά Vichy Liftactiv Specialist Micro Hyalu Patches Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ Μεγαλύτερη προβολή

Vichy Liftactiv Specialist Micro Hyalu Patches Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ

VICH1299

Νέο

Vichy Liftactiv Micro Hyalu Patches Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ, μοναδική καινοτομία, πατενταρισμένη τεχνολογία, για μεταμόρφωση του βλέμματος. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 18 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 18 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,18 €.


18,75 €

-25%

Από

25,00 €

Άλλες πληροφορίες

Vichy Liftactiv Micro Hyalu Patches Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ, μοναδική καινοτομία, πατενταρισμένη τεχνολογία, για μεταμόρφωση του βλέμματος. Όλη η δύναμη 160 μικρο-κώνων με καθαρό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους φυσικής προέλευσης, για πλήρη αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι μικρο-κώνοι υαλουρονικού οξέος διαχέονται απαλά στην επιδερμίδα, γεμίζοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αναζωογονώντας το περίγραμμα των ματιών. Τα μοναδικά αυτά επιθέματα ματιών είναι σχεδιασμένα για τις γυναίκες που αναζητούν προηγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα, υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Η νέα αυτή τεχνολογία τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα αποτελέσματα. Δρουν κατά την διάρκεια της νύχτας. μιμούμενα τις ιδιότητες "γεμίσματος" του υαλουρονικού οξέους όταν αυτό εφαρμόζεται τοπικά. Με 100% καθαρό υαλουρονικό οξύ όταν αυτό εφαρμόζεται. Γέμισμα ρυτίδων και λεπτών γραμμών, ενυδάτωση του περιγράμματος των ματιών, μεταμόρφωση βλέμματος. Υποαλλεργικά. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μάτια. Για κάθε τύπο επιδερμίδας. Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

ΧΡΗΣΗ: Αφαιρέστε το προστατευτικό φιλμ. Τα επιθέματα είναι στεγνά, χωρίς άρωμα. Το Υαλουρονικό οξύ είναι στερεοποιημένο σε μορφή "μικρο-κώνων". Εφαρμόστε τα επιθέματα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, με τα μάτια ανοιχτά και σε επαρκή απόσταση από τη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων για μέγιστη άνεση. Μόλις το επίθεμα εφαρμοστεί, πραγματοποιείστε μασάζ με ελαφρά χτυπήματα με τα ακροοδάχτυλα, για βέλτιστο αποτέλεσμα διάχυσης. Τα επιθέματα εφαρμόζουν απόλυτα στην επιδερμίδα εφ’ οσον τοποθετηθούν στο περίγραμμα των ματιών. Αφήστε τα επιθέματα για όλη τη νύχτα. Κατά το πρωινό ξύπνημα, αφαιρέστε με προσοχή τα επιθέματα, ξεκινώντας από τη μέσα γωνία του ματιού προς την έξω. Τα επιθέματα είναι επίσης κατάλληλα για χρήση στις ρινοπαρειακές πτυχώσεις. Να μην εφαρμόζονται κοντά στα μάτια.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: