Προσφορά Health Aid Coffee Slim 60 caps - Θερμογόνος Φόρμουλα Μεγαλύτερη προβολή

Health Aid Coffee Slim 60 caps - Θερμογόνος Φόρμουλα

HEAL054

Νέο

Το Coffee Slim της HealthAid είναι μία πρωτοποριακή σύνθεση με θερμογόνο δράση για τη διαχείριση του υγιούς βάρους. Περιέχει Εκχύλισμα πράσινου καφέ πλούσιο σε chlorogenic acid που εμποδίζει τη συσσώρευση γλυκόζης στο αίμα, ενώ παράλληλα συντελεί στη μείωση βάρους λόγω θερμογενετικής δράσης, φυσικός τρόπος “κάψιμου λίπους”.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 4 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


29,49 €

-25%

Από

39,32 €

Άλλες πληροφορίες

Το Coffee Slim της HealthAid είναι μία πρωτοποριακή σύνθεση με θερμογόνο δράση για τη διαχείριση του υγιούς βάρους. Περιέχει Εκχύλισμα πράσινου καφέ πλούσιο σε chlorogenic acid που εμποδίζει τη συσσώρευση γλυκόζης στο αίμα, ενώ παράλληλα συντελεί στη μείωση βάρους λόγω θερμογενετικής δράσης, φυσικός τρόπος “κάψιμου λίπους”.  Περιέχει Κετόνες Rasberry που ενισχύουν το μεταβολισμό και το κάψιμο του “επίμονου” λίπους. To πράσινο τσάι που περιέχει, συντελεί στην αύξηση των καύσεων και το μεταβολισμό, ενώ το Αφρικάνικο μάνγκο, ρυθμίζει το βάρος και τις καύσεις. Το χρώμιο, μεταβολίζει τους υδατάνθρακες και ρυθμίζει το γλυκαιμικό δείκτη, ενώ η L-Carnitine, ένα αμινοξύ που μεταβολίζει το αποθηκευμένο λίπος σε ενέργεια. Επιπλέον, περιέχει εκχυλίσματα blueberry, chicory, cayenne pepper, γνωστά για τις λιποδιαλυτικές τους δράσεις. Η καφεΐνη που περιέχει είναι αμελητέα (λιγότερο από 5%).

Ιδανικό για όσους θέλουν να αυξήσουν τον μεταβολισμό και τα επίπεδα ενέργειας.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Για ενήλικες και άνω των 18 ετών λαμβάνετε 2 κάψουλες την ημέρα μετά το φαγητό.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: