Προσφορά Power Health Platinum Hair Tone Nails & Skin & Δώρο Magnesium 10 eff. Μεγαλύτερη προβολή

Power Health Platinum Hair Tone Nails & Skin & Δώρο Magnesium 10 eff.

POHE1458

Νέο

Το Hair Tone Nails & Skin  της σειράς Power Classics Platinum Range της Power Health αποτελεί το κλειδί για υγιή και πλούσια μαλλιά, λαμπερό δέρμα και γερά νύχια. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 16 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 16 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,16 €.


16,72 €

-20%

Από

20,90 €

Άλλες πληροφορίες

Το Hair Tone Nails & Skin  της σειράς Power Classics Platinum Range της Power Health αποτελεί το κλειδί για υγιή και πλούσια μαλλιά, λαμπερό δέρμα και γερά νύχια. Είναι ένα συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας που περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη στις ιδανικές ποσότητες για άμεσα αποτελέσματα. Ένα φυσικό προϊόν που προστατεύει το δέρμα από παράγοντες γήρανσης και χαλάρωσης, συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της τρίχας και ενισχύει την αντοχή των νυχιών. Το Hair Skin Nails είναι κατάλληλο για άτομα με αδύναμα μαλλιά και προβλήματα τριχόπτωσης, με ταλαιπωρημένο δέρμα (ξηρότητα, θαμπάδα) και με εύθραυστα νύχια. Επίσης μπορεί να λαμβάνεται για τη διατήρηση της φυσιολογικής υγείας των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών (προληπτικά).

ΧΡΗΣΗ: Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 κάψουλα, κατά προτίμηση, πριν από το γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις τού γιατρού σας.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: