Νέο Προσφορά Eviol Sleep Well 30softgels Μεγαλύτερη προβολή

Eviol Sleep Well 30softgels

SOLG1658

Νέο

Eviol Sleep Well για τη ρύθμιση του ύπνου. Mοναδική σύνθεση βαλεριάνας, μαζί με μελατονίνη η οποία συμβάλλει στη ρύθμιση του ύπνου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 6 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,06 €.


6,80 €

-15%

Από

8,00 €

Άλλες πληροφορίες

Eviol Sleep Well για τη ρύθμιση του ύπνου. Mοναδική σύνθεση βαλεριάνας, μαζί με μελατονίνη η οποία συμβάλλει στη ρύθμιση του ύπνου. Η μελατονίνη συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί. Στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (jet lag). Η Βαλεριάνα είναι ένα παραδοσιακό φυτό ευρέως χρησιμοποιούμενο για την ανακούφιση από το στρες και τις διαταραχές ύπνου. Κάθε μαλακή κάψουλα περιέχει 1mg μελατονίνης, ποσότητα βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα και εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) ότι συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κάποιος για να κοιμηθεί. Ιδανικό σε περιπτώσεις διαταραγμένου ύπνου, αϋπνία λόγω εργασίας. Δεν περιέχει γλουτένη.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως μετά το βραδινό γεύμα πριν την ώρα του ύπνου.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: