Προσφορά Power Health Lecithin 1.200mg Μεγαλύτερη προβολή

Power Health Platinum Lecithin 1.200mg (60 tabs)

POHE4368

Νέο

Συμπλήρωμα διατροφής Lecithin 1.200mg της Power Health. Η λεκιθίνη βρίσκεται στη φύση εκεί που συνυπάρχουν λίπος και νερό, για παράδειγμα στο γάλα, στον κρόκο του αυγού, και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 1 πόντος που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.


13,19 €

-20%

Από

16,48 €

Άλλες πληροφορίες

Συμπλήρωμα διατροφής Lecithin 1.200mg της Power Health. Η λεκιθίνη βρίσκεται στη φύση εκεί που συνυπάρχουν λίπος και νερό, για παράδειγμα στο γάλα, στον κρόκο του αυγού, και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής. Γι’ αυτόν το λόγο βοηθά στη διαχείριση των λιπών στον οργανισμό μας, εμποδίζει τη συσσώρευσή τους στο σώμα, προλαμβάνει τις αθηρωματώσεις στα τοιχώματα των αγγείων και βοηθά στη διατήρηση του σωματικού βάρους. Η λεκιθίνη είναι ένα φωσφολιπίδιο με κύρια συστατικά τα φωσφατίδια, τη χολίνη και την ινοσιτόλη. Η λεκιθίνη είναι σημαντικό στοιχείο των μεταβολικών και ενεργειακών διαδικασιών τού εγκεφάλου, γι’ αυτό βοηθά στη μνήμη και τη συγκέντρωση. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλες σχεδόν τις βιολογικές διαδικασίες – συμπεριλαμβανομένης της μετάδοσης του νευρικού σήματος- και την παραγωγή ενέργειας. Η λεκιθίνη βοηθά στην μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων, στην απώλεια βάρους, στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων και στην βελτίωση της λειτουργίας τού εγκεφάλου. ΧΩΡΙΣ: Γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά.

ΧΡΗΣΗ: Λαμβάνετε 1 έως 2 κάψουλες, μετά το γεύμα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: