Προσφορά Lanes Λεκιθίνη Σόγιας 1200mg 30 caps Μεγαλύτερη προβολή

Lanes Λεκιθίνη Σόγιας 1200mg 30 caps

LANE8984

Νέο

Λεκιθίνη 1200mg της Lanes σε μαλακές κάψουλες. Είναι 100% φυτικό προϊόν από σόγια πιστοποιημένης προέλευσης. Έχει την ιδιότητα να διασπά τα λίπη σε μικρά σωματίδια και βοηθά στο μεταβολισμό τους, μετατρέποντας τα σε ενέργεια. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη Διαθέσιμο.

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


6,86 €

-20%

Από

8,57 €

Άλλες πληροφορίες

Λεκιθίνη 1200mg της Lanes σε μαλακές κάψουλες. Είναι 100% φυτικό προϊόν από σόγια πιστοποιημένης προέλευσης. Έχει την ιδιότητα να διασπά τα λίπη σε μικρά σωματίδια και βοηθά στο μεταβολισμό τους, μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Εμποδίζει έτσι τη συσσώρευσή τους στον οργανισμό. Αποτρέπει τη συσσώρευση της χοληστερίνης στις αρτηρίες, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλοντας επικουρικά στην πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων παράλληλα με ισορροπημένη διατροφή χαμηλή σε λιπαρά. Επιπλέον ενισχύει τη μνήμη, καθώς περιέχει πολύτιμες βιταμίνες του συμπλέγματος B, και είναι ιδανικό συμπλήρωμα σε συνδυασμό με κάθε δίαιτα αδυνατίσματος.

Ιδανικό όταν απαιτείται διατροφή χαμηλή σε χοληστερίνη και όταν ακολουθείται δίαιτα αδυνατίσματος στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες την ημέρα μετά από το κυρίως γεύμα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: