Προσφορά Avene Cicalfate Baume Χειλιών 10ml Μεγαλύτερη προβολή

Avene Cicalfate Baume Χειλιών 10ml

AVEN2554

Νέο

Ξηρότητα και ερεθισμός των χειλιών και των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος μετά από διάφορες επιθέσεις ή θεραπείες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 5 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,05 €.


5,77 €

-25%

Από

7,70 €

Άλλες πληροφορίες

Ιδιότητες

Επανορθώνει, εξυγιαίνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα σας πιο γρήγορα. Επανορθωτικοί και εξυγιαντικοί παράγοντες. Τα οφέλη της: Επανορθωτική: Η Σουκραλφάτη, πρωτότυπο δραστικό συστατικό, βοηθά στην επανόρθωση της επιδερμίδας. Εξυγιαντική: Ο συνδυασμός θειικού χαλκού - θειικού ψευδάργυρου περιορίζει τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηριδίων. Καταπραϋντική: Πλούσια σε Ιαματικό Νερό της Avène, καταπραΰνει τις ευαισθητοποιημένες επιδερμίδες. Χωρίς άρωμα, χωρίς paraben.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

71% Παρουσίασε μια καλή βελτίωση σε 48 ώρες Υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική μείωση σε όλα τα κλινικά σημεία 1 λεπτό μετά την εφαρμογή (με εξαίρεση βλατίδες και ρωγμές). - Σημαντική μείωση του 48% του ποσοστού της ξηρότητας 1 λεπτό μετά την εφαρμογή. - Σημαντική μείωση του -53% της κοκκινίλας/ ερύθιμα 7 μέρες μετά την χρήση του επανορθωτικού baume χειλιών της Cicalfate 86% των ατόμων παρουσιάζουν άμεση βελτίωση μέτα την εφαρμογή 93% των ατόμων παρουσιάζουν βελτίοση / αποτελεματικόοτητα μετά από 48h.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: