Προσφορά Power Health Zell Oxygen με Βασιλικό Πολτό 1000mg Μεγαλύτερη προβολή

Power Health Zell Oxygen με Βασιλικό Πολτό 1000mg

POHE9925

Νέο

Το Zell Oxygen με Βασιλικό Πολτό  της Power Health, προσφέρει την πιο συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας και τη μέγιστη τόνωση που χρειάζεστε μέρα και νύχτα. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 4 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


34,96 €

-30%

Από

49,95 €

Άλλες πληροφορίες

Το Zell Oxygen με Βασιλικό Πολτό της Power Health, προσφέρει την πιο συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας και τη μέγιστη τόνωση που χρειάζεστε μέρα και νύχτα.  Κάθε φιαλίδιο περιέχει 600mg φρέσκου, βιολογικά ενεργού βασιλικού πολτού και ενζυμικά κύτταρα μαγιάς, που από τη φύση τους περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πολλά πολύτιμα ένζυμα και συνένζυμα. Το Zell Oxygen Gold είναι 100% φυσικό, τονώνει την πνευματική και σωματική δραστηριότητα, δυναμώνει την  αντοχή του οργανισμού προσφέρει ευεξία και ζωντάνια και αυξάνει την ερωτική διάθεση. 14 φιαλίδια των 20ml.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:    
Ενήλικες:  Λαμβάνετε 1 φιαλίδιο την ημέρα μετά το πρόγευμα, αφού το αραιώσετε σε λίγο χυμό (π.χ. μήλου). Ανακινείστε το φιαλίδιο πριν από κάθε χρήση.

Διαβητικοί: Κάθε φυαλίδιο παρέχει 57kcal,  που αντιστοιχούν σε 0,7BU (1BU=12g υδατάνθρακες), δηλαδή αντιστοιχεί σε λιγότερο από μία φέτα ψωμιού.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: