Προσφορά Power Health 6pack Extreme 30capsX3 Μεγαλύτερη προβολή

Power Health 6pack Extreme 30capsX3

POHE2389

Νέο

Το 6packExtremeτης PowerHealth, είναι ένα τριπλό προϊόν που αντιμετωπίζει το ανδρικό αδυνάτισμα με 3 διαφορετικά προϊόντα:

  1.        6pack START
  2.        6pack GO
  3.        6pack FIT

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 4 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


31,79 €

-35%

Από

48,90 €

Άλλες πληροφορίες

Το 6packExtremeτης PowerHealth, είναι ένα τριπλό προϊόν που αντιμετωπίζει το ανδρικό αδυνάτισμα με 3 διαφορετικά προϊόντα:

  1.        6pack START (30 κάψουλες)
  2.        6pack GO (30 κάψουλες)
  3.        6pack FIT (30 κάψουλες)

Το καθένα έχει διαφορετική φυσική σύνθεση, ενώ καλύπτει διαφορετικές ανάγκες στην διάρκεια του 24ώρου. Αγωγή για 1 μήνα.

START

Συμπλήρωμα διατροφής με καψαϊκίνη κόκκινης πιπεριάς (Capsimax), που συμβάλλει στη μείωση του βάρους, καφεΐνη, καθώς και τις βιταμίνες Β6, Β12 και νιασίνη για τη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού και την παραγωγή ενέργειας.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα μετά το πρωινό, ως συμπλήρωμα διατροφής.

GO

Συμπλήρωμα διατροφής με L-Καρνιτίνη (Carnipure) υψηλής ποιότητας και καθαρότητας. Το Carnipureμπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην διατροφή των αθλούμενων με την βελτιστοποίηση της απόδοσης στην άσκηση, αλλά και με τη μεταφορά του αποθηκευμένου λίπους στους μυς, με σκοπό την παραγωγή ενέργειας κατά την άσκηση.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα μετά το πρωινό, ως συμπλήρωμα διατροφής.

FIT

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, καψαϊκίνη, μαγνήσιο, βιταμίνη Β6 και χρώμιο. Ο συνδυασμός μαγνησίου και βιταμίνης Β6 συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στη μείωση της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού και την παραγωγή ενέργειας, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του μυϊκού και νευρικού συστήματος. Τέλος, το χρώμιο συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα πριν το βραδινό, ως συμπλήρωμα διατροφής.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: