Προσφορά Superfoods Γαϊδουράγκαθο 500mg 50caps Μεγαλύτερη προβολή

Superfoods Γαϊδουράγκαθο 500mg 50caps

SUPE2941

Νέο

Γαϊδουράγκαθο Eubias της Superfoods για την ηπατοπάθεια. Το γαϊδουράγκαθο είναι αυτοφυές κυρίως στη λεκάνη της Μεσογείου, ενώ καλλιεργείται στην υπόλοιπη Ευρώπη και στη Νότια Αμερική. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 1 πόντος που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.


13,43 €

-25%

Από

17,90 €

Άλλες πληροφορίες

Γαϊδουράγκαθο Eubias της Superfoods για την ηπατοπάθεια. Το γαϊδουράγκαθο είναι αυτοφυές κυρίως στη λεκάνη της Μεσογείου, ενώ καλλιεργείται στην υπόλοιπη Ευρώπη και στη Νότια Αμερική. Τον 4ο αιώνα π.Χ. το χρησιμοποιούσαν για την επούλωση τραυμάτων. Κατά την περίοδο του Μεσαίωνα, πλήθος βοτανολόγων το χρησιμοποιούσαν για τη χολή και τη σπλήνα, ενώ στις αρχές του 20ου αιώνα το χρησιμοποιούν για την “ηπατική συμφόρηση”. Τέλος, μετά το 1960 η χρήση του φυτού εξαπλώθηκε ευρέως, ξεκινώντας από την Γερμανία, όπου ταυτόχρονα με την χρήση άρχισε και η ερευνητική μελέτη του. Κάθε κάψουλα περιέχει 300mg εκχυλίσματος καρπού γαϊδουράγκαθου. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

ΧΡΗΣΗ: Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία.

Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25°C). Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: