Προσφορά Superfoods Πολυβιταμίνη Polivit 60 tabs Μεγαλύτερη προβολή

Superfoods Πολυβιταμίνη Polivit 60 tabs

SUPE1880

Νέο

Η πολυβιταμίνη Polivit της Superfoods, διαθέτει πλήθος βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Οι ελλείψεις σε βασικά θρεπτικά συστατικά μπορεί να καλυφτούν μέσα από τη δράση των βιταμινών και των υπόλοιπων συστατικών που περιέχονται σε αυτήν την πολυβιταμίνη. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 2 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


15,69 €

-25%

Από

20,93 €

Άλλες πληροφορίες

Η πολυβιταμίνη Polivit της Superfoods, διαθέτει πλήθος βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Οι ελλείψεις σε βασικά θρεπτικά συστατικά μπορεί να καλυφτούν μέσα από τη δράση των βιταμινών και των υπόλοιπων συστατικών που περιέχονται σε αυτήν την πολυβιταμίνη. Βιταμίνες όπως αυτές του συμπλέγματος Β, οι Κ, Α, D, Ε, μέταλλα όπως το ασβέστιο και ο σίδηρος, ιχνοστοιχεία όπως το μαγνήσιο, ο χαλκός, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος, είναι συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό, θωρακίζοντάς τον, αυξάνοντας τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού και εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα ενεργειακά επίπεδα.

Ιδανικό για όσους αισθάνονται έντονα το αίσθημα της κόπωσης στην καθημερινότητά τους.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η ημερήσια προτεινόμενη πρόσληψη.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: