Προσφορά Health Aid A tο Z Multivit 30 tabs - Πολυβιταμίνη Μεγαλύτερη προβολή

Health Aid A tο Z Multivit 30 tabs - Πολυβιταμίνη

HEAL001

Νέο

To A το Z Multivit της Health Aid, είναι ένας πλήρης συνδυασμός πολυβιταμινών που προσφέρει σε κάθε ηλικία (έφηβοι-ενήλικες-ηλικιωμένοι), όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός σε καθημερινή βάση. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 1 πόντος που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.


7,94 €

-25%

Από

10,59 €

Άλλες πληροφορίες

To A το Z Multivit της Health Aid, είναι ένας πλήρης συνδυασμός πολυβιταμινών που προσφέρει σε κάθε ηλικία (έφηβοι-ενήλικες-ηλικιωμένοι), όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός σε καθημερινή βάση. Επιπλέον είναι ενισχυμένος με Λουτείνη (antioxidant) για περαιτέρω αντιοξειδωτική προστασία και καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. Όταν αυτή η πληρότητα συνδυάζεται με την εξισορρόπηση, επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα. Τα συστατικά του βρίσκονται σε τέτοια ποσότητα ώστε να μην προκαλείται υπερδοσολογία και κατ’ επέκταση παρενέργειες και δεν φέρει αλληλεπίδραση με παράλληλη λήψη φαρμακευτικής αγωγής. Ο απόλυτος σύμμαχος κάθε ηλικίας. Δεν περιέχει ιώδιο.

Ιδανικό και για μακροχρόνια λήψη.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, λαμβάνετε 1 ταμπλέτα την ημέρα με το φαγητό.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: