Προσφορά Power Health Rinocalm με Θαλασσινό Νερό 20ml Μεγαλύτερη προβολή

Power Health Rinocalm με Θαλασσινό Νερό 20ml

POWE2608

Νέο

Power Health Rinocalm, ρινικό σπρέι με θαλασσινό νερό. Aνακουφίζει από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της αλλεργικής ρινίτιδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 7 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,07 €.


7,40 €

-20%

Από

9,25 €

Άλλες πληροφορίες

Power Health Rinocalm, ρινικό σπρέι με θαλασσινό νερό. Aνακουφίζει από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της αλλεργικής ρινίτιδας. Περιλαμβάνει θαλασσινό νερό, έλαιο ευκαλύπτου, έλαιο μέντας.Το ισοτονικό διάλυμα θαλάσσιου άλατος υγραίνει και καθαρίζει τον ρινικό βλεννογόνο σε περίπτωση ξηρού ή σκονισμένου αέρα και εμποδίζει την "ξηρή μύτη". Σε περίπτωση συμφόρησης της μύτης τα φυσικά αιθέρια έλαια σας βοηθούν να αναπνέετε ελεύθερα και να εξασφαλίζετε μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας αμέσως μετά τη χρήση. Προσφέρει μια ήπια θεραπεία για τη ρινική κοιλότητα, τα ιγμόρεια και τον ευαίσθητο ρινικό βλεννογόνο συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας της ανώτερης αναπνευστικής οδού σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Αποτελεί ιατροτεχνολογικό προϊόν. Χωρίς συντηρητικά, προωθητικά άερια, πολυαιθυλενογλυκόλη.

ΧΡΗΣΗ: Ψεκάζετε 1 – 2 φορές σε κάθε ρουθούνι όσες φορές απαιτείται εντός της ημέρας. Η ταυτόχρονη εισπνοή βελτιώνει την κατανομή του διαλύματος ψεκασμού. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών. Αφού ανοιχθεί, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο από 6 εβδομάδες.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: