Προσφορά Scholl Gel Activ Open Shoes - Πάτοι για Ανοιχτά Παππούτισα Μεγαλύτερη προβολή

Scholl Gel Activ Open Shoes - Πάτοι για Ανοιχτά Παππούτισα

SCHO0059

Νέο

Scholl Gel Activ Open Shoes, πάτοι για ανοιχτά παππούτσια. Διαφανές τζελ με έξτρα λεπτό σχεδιασμό, για να ανακουφίζει το μπροστινό μέρος του πέλματος από την πίεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 14 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 14 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,14 €.


14,40 €

-20%

Από

18,00 €

Άλλες πληροφορίες

Scholl Gel Activ Open Shoes, πάτοι για ανοιχτά παππούτσια. Διαφανές τζελ με έξτρα λεπτό σχεδιασμό, για να ανακουφίζει το μπροστινό μέρος του πέλματος από την πίεση. Δεν πιέζει τα δάχτυλα. Σχεδιασμένοι ώστε να μη γλιστράνε. Σχεδιασμένοι και ελεγμένοι σε συνεργασία με ειδικούς φροντίδας ποδιών. Παρέχουν τη διπλάσια υποστήριξη σε σχέση με την υποστήριξη δίχως πάτους. Κατάλληλοι για τα μεγέθη παπουτσιών 35-40,5. 

ΧΡΗΣΗ: Αφαιρέστε την πλαστική επένδυση και αναζητήστε την ένδειξη αναγνώρισης του αριστερού (L) από τον δεξιό (R) πάτο. Τοποθετήστε τον πάτο με την κολλωδη πλευρά του προς τα κάτω, στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού σας (δηλαδή κάτω από το μπροστινό μέρος του πέλματός σας). Τοποθετήστε και πάλι, όπως απαιτείται. Αντικαταστήστε 6 μήνες, μετά τις πρώτες ενδείξεις φθοράς.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: