Προσφορά La Roche-Posay Αντιηλιακό Spray Anthelios SPF 50+ Μεγαλύτερη προβολή

La Roche-Posay Anthelios Spray SPF 50+

LARP4329

Νέο

Αντιηλιακό Spray προσώπου και σώματος Anthelios SPF 50+ Spray της La Roche-Posay για πολύ υψηλή,  φωτοσταθερή προστασία από UVA/UVB. Απλώνεται εύκολα, έχει πρακτικό σχήμα, είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και είναι ανθεκτικό στο νερό. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 14 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 14 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,14 €.


14,95 €

-35%

Από

23,00 €

Άλλες πληροφορίες

Αντιηλιακό Spray προσώπου και σώματος Anthelios SPF 50+ Spray της La Roche-Posay για πολύ υψηλή,  φωτοσταθερή προστασία από UVA/UVB. Απλώνεται εύκολα, έχει πρακτικό σχήμα, είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και είναι ανθεκτικό στο νερό. Το δέρμα προστατεύεται από τα ηλιακά εγκαύματα, από τις αντιδράσεις του δέρματος και τις κυτταρικές αλλοιώσεις από τις ακτίνες UV. Φωτοσταθερή προστασία ευρέος φάσματος από UVB/UVA χάρη στα φίλτρα Mexoryl® SX και XL. Δοκιμασμένο στο νικέλιο: επίπεδα νικελίου χαμηλότερα από το κατώτατο όριο για αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα. Δέρμα με δυσανεξία στον ήλιο, γνωστή και ως ηλιακή αλλεργία/ Υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: