Προσφορά Nature’s Bounty Vitamin Β-12 500ug 100 tabs Μεγαλύτερη προβολή

Nature’s Bounty Vitamin Β-12 500ug 100 tabs

NABO2345

Νέο

Η Vitamin Β-12 της Nature’s Bounty, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προορίζεται σε ενήλικες, άντρες και γυναίκες που έχουν ανάγκη από επιπλέον ποσότητα βιταμίνη Β-12, λαμβάνουν συμπλήρωμα σιδήρου και φυλλικού οξέως,  ακολουθούν φυτοφαγική διατροφή, ή έχουν μειωμένη απορρόφηση βιταμίνης λόγω ηλικίας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 1 πόντος που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,10 €.


12,76 €

-20%

Από

15,95 €

Άλλες πληροφορίες

Η Vitamin Β-12 της Nature’s Bounty, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προορίζεται σε ενήλικες, άντρες και γυναίκες που έχουν ανάγκη από επιπλέον ποσότητα βιταμίνη Β-12, λαμβάνουν συμπλήρωμα σιδήρου και φυλλικού οξέως,  ακολουθούν φυτοφαγική διατροφή, ή έχουν μειωμένη απορρόφηση βιταμίνης λόγω ηλικίας. Βοηθάει στον ομαλό μεταβολισμό της ενέργειας από τις τροφές και στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και προάγει την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και τις ομαλές ψυχολογικές λειτουργίες. Παράλληλα, συμβάλλει στον ομαλό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και στον ομαλό σχηματισμό των ερυθροκυττάρων και στην κυτταρική διαίρεση, ενώ ενισχύει την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: