Προσφορά XLS Medical Max Strength Promo με Δώρο Πρόγραμμα 10 Ημερών Μεγαλύτερη προβολή

XLS Medical Max Strength Promo με Δώρο Πρόγραμμα 10 Ημερών

OMEG2138

Νέο

Το XLS Medical Max Strength της OmegaPharma, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μειώνει την πρόληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά υδατάνθρακες, σάκχαρα, και λίπος

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 9 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 9 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,90 €.


63,68 €

-25%

Από

84,90 €

Άλλες πληροφορίες

Το XLS Medical Max Strength της OmegaPharma, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μειώνει την πρόληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά υδατάνθρακες, σάκχαρα, και λίπος. Περιέχει Clavitanol, ένα φυσικό σύμπλεγμα που καλύπτεται από δίπλωμα ευρισιτεχνίας, το οποίο μειώνει τη διάσπαση και απορρόφηση αυτών των θρεπτικών στοιχείων, που μετατρέπονται σε θερμίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της πρόσληψης θερμίδων, γεγονός που βοηθά στο χάσιμο περισσότερου βάρους από ότι κάνοντας μόνο δίαιτα και άσκηση. Μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα γεγονός το οποίο βοηθά στον περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό και στη διαχείριση των επιπέδων γλυκόζης του αίματος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 2 δισκία πριν από τα δύο κύρια γεύματα της ημέρας. Σύνολο 4 δισκία ημερησίως.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: