Προσφορά XLS Medical Fat Binder Promo με Δώρο Πρόγραμμα 10 Ημερών Μεγαλύτερη προβολή

XLS Medical Fat Binder Promo με Δώρο Πρόγραμμα 10 Ημερών

OMEG2135

Νέο

Το XL-S Medical Fat Binder της Omega Pharma, είναι ένα ιατρο-τεχνολογικό προϊόν για τον έλεγχο του σωματικού βάρους, την πρόληψη και αγωγή κατά της παχυσαρκίας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 7 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,70 €.


49,42 €

-25%

Από

65,90 €

Άλλες πληροφορίες

Το XL-S Medical Fat Binder της Omega Pharma, είναι ένα ιατρο-τεχνολογικό προϊόν για τον έλεγχο του σωματικού βάρους, την πρόληψη και αγωγή κατά της παχυσαρκίας. Δεσμεύει έως και το 27% των λιπαρών τροφών σε κάθε γεύμα. Μειώνει την κακή χοληστερόλη (LDL) -10% σε 14 ημέρες. Μειώνει το μεταβολικό σύνδρομο -39% σε 42 ημέρες. Μπορείτε να χάσετε έως και 3 φορές περισσότερα κιλά, απ' ότι αν κάναμε μόνο δίαιτα. Η Litramine που περιέχει, είναι ένα 100% φυσικό συστατικό, από το κακτώδες φύλλo της φραγκοσυκιάς. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνες Α, D και E, για την διατήρηση της καλής υγείας, κυρίως σε περιόδους προσπάθειας απώλειας βάρους, προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματικός μεταβολισμός, ο οποίος βοηθά το σώμα μας να μετατρέψει την τροφή σε ενέργεια.

ΧΡΗΣΗ: Λαμβάνετε 2-3 δισκία, μετά από κάθε κύριο γεύμα. Μπορείτε να λάβετε έως 6 δισκία καθημερινώς.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: