Προσφορά XLS Detox (8 φακελάκια) Μεγαλύτερη προβολή

XLS Detox (8 φακελάκια)

OMEG215

Νέο

Το XLS Detox έχει μια σύνθεση που εμπλουτίζει τον οργανισμό με 10 δισεκαταμμύρια ωφέλιμα βακτήρια και θρεπτικά συστατικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 2 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


19,47 €

-35%

Από

29,95 €

Άλλες πληροφορίες

Το XLS Detox έχει μια σύνθεση που εμπλουτίζει τον οργανισμό με 10 δισεκαταμμύρια ωφέλιμα βακτήρια και θρεπτικά συστατικά. Έχει αποδειχθεί κλινικά οτι τα 10 δισεκατομμύρια βακτήρια BIFIDOLITE 220TM φτάνουν στο έντερο ζωντανά. Το XLS Detox περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά , τα οποία έχουν αποδειχθεί κλινικά, ασφαλή και καλά ανεκτά. Για να προετοιμαστείτε για το αδυνάτισμα , χρησιμοποιήστε το XLS Detox για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να καθαρίσει από τις τοξίνες, να υποστηρίξετε το μεταβολισμό σας και την πέψη και να αποκαταστήσετε την ισορροπία του εντέρου σας. Καθαρίζει από τις τοξίνες και προστατεύει από την περαιτέρω συσσώρευσή τους, χάρη στις επιδράσεις του στη λειτουργία του ήπατος και στο οξειδωτικό στρες. Βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους. Υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας. Η Χολίνη συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας. Η Βιταμίνη Β και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Η Χολίνη συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Το Χλώριο συμβάλλει στη φυσιολογική πέψη μέσω της παραγωγής υδροχλωρικού οξέος στο στομάχι.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Αδειάστε ένα φακελλίσκο σε ένα ποτήρι με κρύο υγρό (200ml) μια μόνο φορά την ημέρα. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το περιεχόμενο και πιείτε το αμέσως. Η χρήση του συνίσταται για τουλάχιστον 1 εβδομάδα. Είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος XL-SDetox, μπορείτε να συνεχίσετε με τα προϊόντα διαχείρισης βάρους της σειράς XL-S Medical.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: