Νέο Προσφορά XL-S Control 30tabs Μεγαλύτερη προβολή

XL-S Control 30tabs

OMEG2137

Νέο

XL-S Control, συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που βοηθάει στη διατήρηση του σωματικού βάρους, μετά την κατανάλωση ενός πλούσιου θερμιδικά γεύματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 22 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα αντιστοιχεί συνολικά σε 22 πόντους που αντιστοιχούν σε κουπόνι αξίας 0,22 €.


22,46 €

-25%

Από

29,95 €

Άλλες πληροφορίες

XL-S Control, συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που βοηθάει στη διατήρηση του σωματικού βάρους, μετά την κατανάλωση ενός πλούσιου θερμιδικά γεύματος. H μοναδική του φόρμουλα με CARBOLYTE συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών, όπως υδατάνθρακες και λιπαρά για να απολαμβάνουμε τις στιγμές αλλά όχι τα περιττά κιλά. Περιέχει χρώμιο που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Με ρίζα κιχωρίου που υποστηρίζει την προσπάθεια απώλειας βάρους επιπρόσθετα της δίαιτας και κάλιο που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε δύο δισκία κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά από το γεύμα. Να μην υπερβαίνετε τα 6 δισκία ημερησίως.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία: